Min side Kundeservice Bli medlem

Dødelig medisin og organisert kriminalitet

hvordan den farmasøytiske industrien har korrumpert helsevesenet

Denne gjennomdokumenterte boken retter sterke anklager mot den farmasøytiske industrien og dens mange forgreininger. Professor, dr.med. Peter Gøtzsche oppfordrer til et radikalt oppgjør med en industri og et behandlingssystem som fører til katastrofale konsekvenser for mange pasienter. Les mer

395,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne gjennomdokumenterte boken retter sterke anklager mot den farmasøytiske industrien og dens mange forgreininger. Professor, dr.med. Peter Gøtzsche oppfordrer til et radikalt oppgjør med en industri og et behandlingssystem som fører til katastrofale konsekvenser for mange pasienter. Gøtzsche dokumenterer bruk av mafialignende intimiderende påvirkningsmetoder - og han viser hvordan pasienters tillit til leger og legemidler er basert på en livsfarlig illusjon om at de er sikre, fordi de er blitt testet og godkjent.

I den vestlige verden er legemidler den tredjehyppigste dødsårsak etter hjertesykdommer og kreft. Medisinene fører oss ofte uforutsett fra asken til ilden, og pasientene har ingen forutsetninger for å vite at det er det som skjer, når det skjer. Gøtzsche avslører hvordan det foregår en omfattende hasard med pasientenes liv og helse
hvordan løgnen fortsetter, selv etter den er avslørt, i et spill hvor profitt settes høyere enn pasientenes liv. Boken foreligger snart på ti språk.

Teksten er på dansk.

Gøtzsche er professor og overlege, dr.med. og direktør for det internasjonalt uavhengige forskningssenteret The Nordic Cochrane Center, som holder til på Rigshospitalet i København. Han er en av verdens ledende innenfor sitt felt. Hans forskning og faglige integritet nyter stor internasjonal respekt. Dødelig medisin og organisert kriminalitet er en av de mest forskningstunge og faglig underbygde anklageskrift som noensinne er rettet mot en av verdens største og mektigste industrier.

Medlemsvurdering:
En bok alle burde lese for et innblikk i den korrupte legemiddelindustrien

Tanja

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Abstrakt
Innbinding
Paperback
Språk
Dansk
Sider
454
ISBN
9788279353652
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Dødelig medisin og organisert kriminalitet
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

I
Inger – 05.03.2019

– Informativ og vel skrevet bok.

T
Tanja – 30.06.2016

– En bok alle burde lese for et innblikk i den korrupte legemiddelindustrien

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødelig medisin og organisert kriminalitet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv