Min side Kundeservice Bli medlem

Den elektroniske forvaltningen og loven

Boken gir en sammenhengende oversikt over lovgivning som offentlig forvaltning må følge når de treffer vedtak ved hjelp av elektroniske hjelpemidler. Gjennomgangen omfatter viktige enkeltbestemmelser og sammenhenger mellom blant annet: personopplysningsloven, forvaltningsloven, offentleglova, arkivlova og diskriminerings- og tilgjengelighetsloven. Les mer

439,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken gir en sammenhengende oversikt over lovgivning som offentlig forvaltning må følge når de treffer vedtak ved hjelp av elektroniske hjelpemidler. Gjennomgangen omfatter viktige enkeltbestemmelser og sammenhenger mellom blant annet: personopplysningsloven, forvaltningsloven, offentleglova, arkivlova og diskriminerings- og tilgjengelighetsloven.
Behovet for en integrert fremstilling av lovgivningen oppstår fordi flere lover ofte må anvendes samtidig og at hver lov ikke alltid er utformet ut fra hensyn til de andre lovene som gjelder. Forfatteren ser på sammenhenger mellom innholdet i lover og forskrifter som ofte ikke fremgår av lovteksten, og som lovgiver ikke alltid tydelig har vurdert.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
265
ISBN
9788244621625
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Den elektroniske forvaltningen og loven
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den elektroniske forvaltningen og loven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

EØS-rett

Halvard Haukeland Fredriksen
Innbundet 
739,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv