Min side Kundeservice Bli medlem

Klasseledelse i den digitale skolen

En skole som blir stadig mer digitalisert krever mye av lærerens evne til klasseledelse. Denne boken handler om hvordan læreren kan sikre et godt læringsklima for elevene både i digitale (nettbaserte) og fysiske klasserom med digitale læringsressurser. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En skole som blir stadig mer digitalisert krever mye av lærerens evne til klasseledelse. Denne boken handler om hvordan læreren kan sikre et godt læringsklima for elevene både i digitale (nettbaserte) og fysiske klasserom med digitale læringsressurser. Særlig oppmerksomhet er rettet mot lærerens evne til klasseledelse med de endrede premissene for sosial tilstedeværelse som digitale ressurser og digital undervisning kan gi. Ved denne økte kompleksiteten i klasseledergjerningen trenger læreren å vite mer om hvordan ulike undervisningsdesign fungerer, både før, under og etter undervisningen, og hvordan digitale distraksjoner kan utfordre klasseledelsen i digitale læringskontekster.

Boken er spesielt aktuell for lærere, lærerstudenter, lærerutdannere og skoleledere, samt innenfor spesialpedagogiske og utdanningsvitenskaplige bachelorgrader.

Denne 2. utgaven er oppdatert med nye og gjennomreviderte kapitler.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
158
ISBN
9788202689162
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Klasseledelse i den digitale skolen
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klasseledelse i den digitale skolen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv