Mind the gap

digital modning - ditt ledelsesansvar

Digitale teknologier er i stadig utvikling, og potensialet vokser. Som toppleder må du forholde deg til dette så du ikke sakker akterut. Du må sørge for at organisasjonen din modnes digitalt, og at dere klarer å se teknologiene som et strategisk fortrinn som kan transformere strategien, organisasjonen og ditt eget lederskap. Les mer

409,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Digitale teknologier er i stadig utvikling, og potensialet vokser. Som toppleder må du forholde deg til dette så du ikke sakker akterut. Du må sørge for at organisasjonen din modnes digitalt, og at dere klarer å se teknologiene som et strategisk fortrinn som kan transformere strategien, organisasjonen og ditt eget lederskap.

MIND THE GAP beskriver den digitale utviklingen som seks generasjoner som følger hverandre med unike muligheter og utfordringer. Forfatteren forklarer hvordan din bedrift eller organisasjon ved din hjelp kan modnes, forbli relevant og vokse fra den ene generasjon til den neste. Boken tilbyr en verktøykasse med språk og begreper knyttet til digital modenhet, og forklarer hvorfor modning er så viktig.

Boken presenterer to sammenvevde modeller, «Generasjonstrappen for digital modenhet» og «Organisatoriske kapabiliteter til digital transformasjon», som gir en dypere forståelse av potensialet i teknologiene og hvordan du kan gjøre muligheter til virkelighet gjennom praktiske endringer.

MIND THE GAP hjelper deg til å finne ut hvor dere står i dag, hvor dere ønsker å være om to, fem eller ti år, og hva din organisasjon må lære for å nå dit.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788202848736
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Mind the gap. Digital modning - dit ledelsesansvar Djøf forlag 2024
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mind the gap:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv