Min side Kundeservice Bli medlem

Plantebonanza

lev og lykkes med grønne planter

Plantebonanza - Lev og lykkes med grønne planter er årets vakreste how to-bok med alt du trenger for få plantene dine til å trives. Planteekspert Anders Røyneberg, kjent som @arcticgardener på Instagram, gir deg store doser inspirasjon, ideer, stelletips og oversikt over hvilke planter som passer for deg og hjemmet ditt. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Plantebonanza - Lev og lykkes med grønne planter er årets vakreste how to-bok med alt du trenger for få plantene dine til å trives. Planteekspert Anders Røyneberg, kjent som @arcticgardener på Instagram, gir deg store doser inspirasjon, ideer, stelletips og oversikt over hvilke planter som passer for deg og hjemmet ditt.
Hvordan lage plantebabyer? Hva er en enkel og effektiv lusekur? Hvorfor får planten flekkete blader og hva hjelper? Hvordan få eksotiske skjønnheter til å tåle norske forhold? Her får du svar på alt du måtte lure på, og både nybegynnere og mer viderekomne i planteverdenen vil elske denne boka.
Siden forrige bok, bestselgeren Plantelykke, har han og kjæresten flyttet fra sin urbane leilighet til et hus på landet, og skapt et vakkert hjem fylt av grønne vekster. I Plantebonanza får du bli med inn og hente massevis av ny inspirasjon til hvordan du selv kan innrede med grønne planter, og skape din egen store eller lille plantebonanza.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
232
ISBN
9788202701680
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Plantebonanza
Format
26 x 21 cm
Nr
8187339

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Plantebonanza:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten
3 for 2

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv