Bli med Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Glass, Lovön 18 deler GRATIS*
(verdi inntil 1899,- )

Glass, Lovön 18 deler - Cuisine

Fantastiske munnblåste glass med elegante blå detaljer, verdi kr 1.899,-! Løvön glass er en stilsikker samling av 18 munnblåste glass; 6 vannglass, 6 champagneglass og 6 vinglass. Enten du skal invitere til en stor høstfest eller bare invitere naboen over på et glass vin midt i uka, fungerer dette settet ypperlig. Perfekte også til juleselskapet. Tåler selvsagt oppvaskmaskin. En slik samling med luksus og brukervennlighet er vanskelig å motstå.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover vi deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler kun frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.