Bli med Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Bollesett Cheng 13 deler GRATIS*
(verdi inntil 1499,- )

Bollesett Cheng 13 deler - Mio

Disse bollene kommer du til å elske! 13 stk boller i elegant blåmønstret porselen i ulike størrelser og med en liten fot slik at de ikke vingler, men står stødig på matbordet. Hva med å lage en eksotisk variant av taco? Eller starte grillsesongen nå og plassere salater, poteter, rømmedip, eplechutney, grønnsaker og annet spennende grilltilbehør i bollene? Bollene er enkle å stable når det ikke er i bruk, og det blir lett å dekke et hyggelig og fristende bord.


I Den norske Bokklubben lover vi deg:

  • De virkelig store leseopplevelsene, bøker som beveger deg og kanskje forandrer deg for alltid!
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi nesten 60 års erfaring med å velge ut de virkelig gode fortellingene blant nye og gamle klassikere. Våre dyktige redaktører og litterære konsulenter leser tusenvis av bøker hvert år og vet hvilke kvaliteter de skal se etter. Omtrent to ganger per måned får du fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og alltid til lav pris.
  • Det er INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.