Bli med Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Gryte i støpejern rund sort 3,5 liter GRATIS*
(verdi inntil 899,- )

Gryte i støpejern rund sort 3,5 liter - Leve Kjøkken

Vakker og praktisk støpejernsgryte med emalje. Laget som de klassiske franske støpejernsgrytene, og kan brukes på alle slags varmekilder, også induksjon. Det emaljerte støpejernet sikrer sunn matlaging og bevarer matens gode smak.


Bli med i Bokklubben Villmarksliv NÅ! Vi lover deg:

  • Dyktige redaktører som velger de beste villmarksliv-bøkene til deg blant flere hundre titler.
  • Fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – gode spesialtilbud og nyheter også innen utstyr og opplevelser.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Fellesskap med andre villmarks-interesserte og lyst til å dra ut på tur!

* Du betaler frakt Kr 99,- for velkomstpakken din.