Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Lillesand cafésett GRATIS*
(verdi inntil 3199,- )

Lillesand cafésett - Leve interiør

Lillesand cafésett i metall har lekre hull-detaljer og en spesielt vakker blåfarge. Gir deg herlig sommerfølelse og et perfekt sted å nyte solstrålene og en god bok. Disse utemøblene gjør seg like godt på balkongen som i hagen, ved inngangen eller på brygga. Det runde bordet med dekorativt hullmønster har god plass til at to personer kan sitte og spise, eller til at fire personer kan ta en iskaffe i sola. Det veier nesten ingenting og er enkelt å flytte rundt for å få de aller beste solforholdene hele dagen! Stolene slås enkelt sammen. Praktiske gummiknotter under hvert ben. Rengjøres raskt og lettvint med en våt klut.Tåler utendørs bruk.Bord: Høyde 72 cm, diameter 60 cm Stol: 44 x 52 x 86 cm Materiale: pulverlakkert metall Solid kvalitet, verdi kr 3.199,-


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.