Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Ada suppeskåler og midnattsblå gryte + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 2147,- )

Ada suppeskåler og midnattsblå gryte - Leve Kjøkken

Blått er hot! Blått er og blir en favoritt i det norske interiøret, så hvorfor ikke dekke bordet med disse stilige bollene til frokost eller middag? Størrelsen er perfekt til både frokostblanding, havregrøt, suppe, gryterett, dessert og godteri. De kommer garantert til å bli godt brukt, og kan fint mikses og matches med serviset du allerede har – enten det er sort, hvitt, blomstrete eller med striper. Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikroovn. Materiale: stentøy Mål: diameter 14 cm, høyde 7,8 cm Vekt: 430 g. Støpejernsgryte med midnattsblå emalje er så vakker at den passer på bordet. Laget som de klassiske franske støpejernsgrytene, og kan brukes på alle slags varmekilder, også induksjon. Det emaljerte støpejernet sikrer en sunn matlaging og bevarer matens gode smak. Perfekt også til grytebrød. Rommer 3,5 liter. Spesialpakke til deg: Gryte+ 6 suppeboller + bok GRATIS, verdi kr 2.447,-. Lesing er moro og bra for deg, bli med NÅ!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.