Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Morild hengekøye dobbel grønn med kroker og slynger for kun kr 699,-

Morild hengekøye dobbel grønn med kroker og slynger - Logn

Få dobbel Logn hengekøye verdi kr 2490,-. Her er det plass for to! En kvalitetshengehøye med litt mer mening. Hengekøyene er designet i Norge og vevd i Thailand. De er vevd med en spesiell trippelvev av akrylgarn som gjør dem lette og slitesterke, og som gjør at de kan henge ute i all slags vær og tørker raskt. Perfekt for norske sommere. Hver hengekøye fra Logn er helt unik. Logn er norrønt for «stillhet» og for skaperen av merket er det viktig at du kan slappe av i hengekøyene og vite at de er laget på en bærekraftig måte. Kommer med kroker og slynger slik at den er superenkel å henge opp i ulike avstander mellom trær eller stolper. Lesing er moro og bra for deg. Bli med nå og nyt sommeren og høsten i en herlig hengekøye.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.