Bli med Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Puff Siona bomull sort/hvit GRATIS*
(verdi inntil 1799,- )

Puff Siona bomull sort/hvit - Textera

En stor og deilig puff... du får tre ting på en gang; en ekstra sitteplass, et ekstra bord og et ekstra sted å hvile bena! Denne er vakker i vevet sort og hvitt mønster med etnisk preg, verdi kr 1.799,- ! Alle som melder seg inn får den GRATIS nå. En enkel måte å gi stuen eller terrassen et nytt preg – og samtidig utrolig praktisk! Bli med nå, vi har ikke så mange igjen på lager, så førstemann til mølla!


I Bokklubben Krim og Spenning lover vi deg:

  • De beste nye krim- og spenningsbøkene på norsk akkurat nå.
  • Å gjøre det enkelt å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer alt som utgis av krim- og spenningsbøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig spennende bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT'
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
      Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.