Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Saga gyngestol lys grå GRATIS*
(verdi inntil 2199,- )

Saga gyngestol lys grå - Leve Interiør

Lekker og behagelig gyngestol som er ypperlig for en liten pause, enten du liker å sitte i sola, i skyggen eller inne. Gynging er ekstra avslappende og godt for kroppen, for både store og små. Gyngestolen kommer i en lekker, lys farge. Gyngestolen har et stilrent og tidløst design, slik at den passer godt inn i de aller fleste hjem. Stolen bør stå under tak når det regner. Den er enkel å flytte rundt etter behov, setet er romslig og ryggen er myk og behagelig. Materiale: ramme i pulverlakkert aluminium, rygg i i textilene/pvc-behandlet polyester. Mål: bredde 65 x dybde 87 x høyde 100 cm. Lesing er moro og bra for deg, bli med nå!


I Bokklubben Krim og Spenning lover vi deg:

  • De beste nye krim- og spenningsbøkene på norsk akkurat nå.
  • Å gjøre det enkelt å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer alt som utgis av krim- og spenningsbøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig spennende bøkene.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet hver fjortende dag, ca tjuefem ganger per år. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, på sms eller i Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dagers angrerett på både medlemskapet,velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv betale returfrakt. Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet før det har gått et år må du betale for velkomstpakken.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.