Bli med Velg .. Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Kvalitetskniver med keramiske knivblad + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1489,- )

Kvalitetskniver med keramiske knivblad - Kyocera

NYHET! Keramisk kniv og grønnsaksskreller fra eksklusive Kyocera, som også lager bremseskivene til Porsche og Ferrari i det samme slitesterke materialet. Knivbladene er laget av zirkoniumoksid, det nest hardeste materialet som finnes! Dette materialet tåler varme opp til 1000 grader, og er ti ganger så hardt som stål. Knivene tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, og vil ikke bli sløve eller rustne av dette. Knivene er så solide og slitesterke at produsenten lover livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil. Kniven og skrelleren med keramisk skjæreblad kommer til å bli dine beste venner ved grillen eller på kjøkkenet :).


I Bokklubben Krim og Spenning lover vi deg:

  • De beste nye krim- og spenningsbøkene på norsk akkurat nå.
  • Å gjøre det enkelt å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer alt som utgis av krim- og spenningsbøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig spennende bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT'
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
      Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.