Bli med Velg 3 gratis bøker Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Gryte i støpejern blågrønn 3,5 liter + 3 bøker GRATIS*
(verdi inntil 2296,- )

Gryte i støpejern blågrønn 3,5 liter - Leve Kjøkken

Super støpejernsgryte med emalje i en fantastisk blågrønn nyanse, helt riktig nå. Laget som de klassiske franske støpejernsgrytene og kan brukes på alle slags varmekilder, også induksjon, grill og ovn. Det emaljerte støpejernet sikrer en sunn matlaging og bevarer matens gode smak. Takket være sin gode varmespredning vil gryten gi et fantastisk resultat enten du skal bake, koke eller steke. Gryten er vakker og passer å sette frem på middagsbordet eller festens buffét-bord. Perfekt også til grytebrød, du får fantastisk sprø skorpe! Tåler opptil 280 grader. Rommer 3,5 liter. Bli med nå, nyt høsten med deilig mat og mer lesing. Lesing er moro og bra for deg!


I Bokklubben Krim og Spenning lover vi deg:

  • De beste nye krim- og spenningsbøkene på norsk akkurat nå.
  • Å gjøre det enkelt å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer alt som utgis av krim- og spenningsbøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig spennende bøkene.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet hver fjortende dag, ca tjuefem ganger per år. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, på sms eller i Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dagers angrerett på både medlemskapet,velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv betale returfrakt. Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet før det har gått et år må du betale for velkomstpakken.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.