Bli med Velg .. Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Høie storpute + Putevar Vanja aqua + 2 bøker GRATIS*
(verdi inntil 1846,- )

Høie storpute + Putevar Vanja aqua - Høie

Dette herlige putetrekket i velour er en av sommerens store trender, innen både farge, form og tekstur. En stor og deilig pute i 70*100 cm gir perfekt støtte for ryggen og er deilig når du skal lese, enden det er en bok eller det er på skjerm. Putetrekket har velour på fremsiden og glatt, ekstra fin bomull på baksiden. Med i pakken får du en stor og myk innerpute som passer perfekt. Puten er økotex-sertifisert, noe som betyr at det settes strenge krav for innhold av skadelige kjemikalier og fargestoffer i produktet. Skap en følelse av hotell-luksus!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.