Bli med Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Bergen Poncho Mørkegrønn Str M for kun kr 499,-
(verdi inntil 1990,- )

Vil du heller ha regnponcho i annen størrelse? Small eller Large?

Bergen Poncho Mørkegrønn Str M - Blæst

BLÆST regnponcho holder deg tørr, og du kan vandre gatelangs eller sykle i denne 3-lags regnponchoen selv i de våteste regnskurer og likevel føle deg attraktiv, både på innsiden og utsiden. Ponchoen har justerbare ermer og hette, samt glidelås og knapp foran. Inni ponchoen er det en lomme med glidelås til å ha mobiltelefon eller nøkler i, og refleks på sidene slik at man enkelt kan bevege seg i mørket også. En soleklar og innbydende regntøyfavoritt for alle som liker å se både velkledd og fornuftig ut. Tekniske spesifikasjoner: pustende (8000gm/24 timer), vanntett (Vannsøyle 8000mm), vindtett, vannavstøtende, teipede og forseglede sømmer, justerbar hette, lomme på utsiden med glidelås og knapp, justering på ermet, borrelås på ermet og refleks. Dette er topp kvalitet!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.