Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Yale hylle eik + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1098,- )

Yale hylle eik - Hyllemakeriet

Enkel hylle i klassisk skandinavisk design. Passer i alle rom.


Bli med i Bokklubben Villmarksliv NÅ! Vi lover deg:

  • Dyktige redaktører som velger de beste villmarksliv-bøkene til deg blant flere hundre titler.
  • Fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet, ca hver fjortende dag, ca tjuefem ganger i året. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT, du har fjorten dagers angrerett på både velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – gode spesialtilbud og nyheter også innen utstyr og opplevelser.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Fellesskap med andre villmarks-interesserte og lyst til å dra ut på tur!

* Du betaler frakt Kr 99,- for velkomstpakken din.