Bli med Velg .. Velg eks.. Reg Kvitt..

Få Servise Amanda 25 deler naturgrå + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1948,- )

Servise Amanda 25 deler naturgrå - Cuisine

Vakkert servise dekorert i en smakfull naturgrå farge. Amanda servise består av 25 deler: 6 store tallerkener, 6 mindre tallerkener , 6 boller, 6 kopper med hank og 1 stor salatbolle. Perfekt servise for mange ulike anledninger. Stengods i topp kvalitet. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Velg naturgrå eller blå farge på serviset, begge er tidløse og vakre året rundt.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 169,- for velkomstpakken din.