Bli med Velg 2 gratis bøker Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Smoothie Blender + 2 bøker GRATIS*
(verdi inntil 1397,- )

Smoothie Blender - OBH NORDICA

Smart og trygg blender av svært god kvalitet. Fyll flasken med ferske eller frosne bær og grønnsaker, litt juice eller melk, sett på kniven og miks i vei! På kort tid lager du de lekreste vitaminbomber, og flasken har drikketut, slik at du enkelt kan ta med deg den samme flasken på jobb, skole eller trening. Ja til mindre oppvask! Du får også med en smart hakkeboks, som kan hakke for eksempel urter, krydder, nøtter og kaffebønner med perfekt resultat. Smart, enkelt og tidsbesparende, og trygg for små og store fingre! Prøv den NÅ!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 179,- for velkomstpakken din.