Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Cafésett Århus rødt GRATIS*
(verdi inntil 1799,- )

Vil du heller ha antracite-fargede utemøbler?

Cafésett Århus rødt - Leve Interiør

Nyt våren og sommeren ute! Stilrene møbler, bord og to stoler som tåler utendørs bruk, perfekt for en kaffe- og lesepause i solveggen! Passer like godt i et lite uterom på balkongen som under epletreet i hagen, og opptil 4 personer kan sitte inntil bordet og nyte et måltid utendørs. Velg din farge - rød eller antrasittgrå - begge vil heve inntrykket av uteplassen din - og friste til flere stunder ute. Pulverlakkert metall. Høyde og bredde bord: 71 cm og 60 cm. Sittehøyde 44 cm. Nydelig kvalitet, verdi kr 1799,- for hele settet.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.