Bli med Velg 3 gratis bøker Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Strandmadrass Siena + 3 bøker GRATIS*
(verdi inntil 1896,- )

Strandmadrass Siena - Textera

Nydelig solmadrass med pute, godt polstret og svært behagelig å ligge på. Den solide hodeputen gjør den til en vinner på både strand, brygge og svaberg. Trekk er vevet av behagelig og solid bomull,og fargekominasjonene av blåtoner med hvite kontraststriper tilfører et klassisk, maritimt preg. Måler 180x60 cm.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene. Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke, dvs ca tjuefem ganger i året. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 179,- for velkomstpakken din.