Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Gaute sengesett 140x200/50x70cm 2 stk GRATIS*
(verdi inntil 1000,- )

Vil du heller ha 220 cm lengde på sengesettene?

Gaute sengesett 140x200/50x70cm 2 stk - Høie

Spesialpakke til deg nå: Få 2 sett Høie-sengeset i myk flanell av topp kvalitet GRATIS. Disse er laget av fin bomull av høy kvalitet, og børstet slik at resultatet blir utrolig mykt og lunt mot huden. Settene har bunnåpning på putevar og bunnåpning med glidelås i dynetrekk. De er Oeko-Tex sertifisert, noe som garanterer at de er fri for helseskadelige stoffer. Materiale: 100 % bomull. Mål: 140x200/50x70 cm. En god dag starter først og fremst med en god natts søvn! Bli med nå og nyt førjulstiden og vinteren med deilig sengetøy og mer lesing og hjemmekos!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.