Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Frøya sengesett 140x220/50x70 oker 2 stk + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1547,- )

Vil du heller ha sengesett i 200 cm?

Frøya sengesett 140x220/50x70 oker 2 stk - Høie

Få 2 stk sengesett fra Høie i økologisk bomull i høstens farge vakreste farge: Oker. Den ekstra fine, økologiske bomullen er steinvasket, noe som betyr at den er ekstra myk mot huden, og gir deg det beste grunnlaget for en god natts søvn. Frøya sengesett er bærekraftig sengetøy, som samtidig er mykt og har høy kvalitet. Bunnåpning på putevar og dynetrekk. Skjulte knapper i dynetrekk, bør lukkes ved vask. Materiale: 100 % økologisk, steinvasket, ekstra fin bomull. Mål: 140x220/50x70 cm. Leveres i lekker tøypose. En god dag starter først og fremst med en god natts søvn! God søvn og lesing er bra for deg. Bli med nå og få 2 stk sengesett + bok!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.