Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Hygge ovn koksgrå for kun kr 399,-
(verdi inntil 1999,- )

Hygge ovn koksgrå - Mercante

Funksjonell vifteovn med lekkert design.Den ultimate vifteovnen for alle som drømmer om peis! Den smarte ovnen har en simulert peisild som skaper en lun stemning. Ovnen har en roterende funksjon for å spre varmen jevnt, og to ulike nivåer. Ovnen regulerer enkelt temperaturen til foretrukket nivå med den innebygde termostaten. ECO-funksjonen gjør at den bruker svært lite energi når ønsket temperatur er nådd. Brygg en kopp te, legg bena høyt og nyt en god bok foran «peisen». Mål: høyde 1 m. Diameter sokkel: 20 cm, ovn 14 cm.Fjernkontroll følger med. Eco-funksjon, som vil si at effekten styres etter temperaturen i rommet.To nivåer på effekten: 1300W / 2000W


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.