Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få NICOLAS sengesett 140x220/50x70 cm oker 2 stk + 1 bok GRATIS*

Vil du heller ha 200 cm sengesett?

NICOLAS sengesett 140x220/50x70 cm oker 2 stk - Høie

Få GRATIS 2 stk Høie sengesett i topp-kvalitet. Nicolas Flanell fra Høie kommer i et tidløst, klassisk design og passer like godt hjemme som på hytta. I den kalde årstiden er flanell lunt og godt! En god dag starter først og fremst med en god natts søvn. Flanell fra Høie er kjent for sin mykhet og varme og en slitestyrke du kan leve lenge med. Garnet som blir brukt i kombinasjon med børsting og mekanisk etterbehandling, gjør at vi får den optimale myke og varme kvaliteten som kjennetegner Høies flanell. Knapper i putevar. Glidlås i dynetrekk. Øko-Tex sertifisert. Materiale: flanell 100 % bomull. Mål: 140x220/50x70 cm. Bli med nå og nyt høsten og vinteren med mer sengekos og lesing!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.