Bli med Velg 3 gratis bøker Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Wilma sengesett 140x200/50x70 grønn 2 stk + 3 bøker GRATIS*
(verdi inntil 2255,- )

Vil du heller ha 220 cm sengesett?

Wilma sengesett 140x200/50x70 grønn 2 stk - Høie

Spesialtilbud til deg nå: Få 2 stk Høie sengesett Wilma GRATIS! Sengesettene er av topp kvalitet, i ekstra fin bomull, som er både svært mykt og svært slitesterkt. Stilige, batikkinspirerte mønster. Sengetøyet er behandlet med EasyCare, som gjør at det krølles mindre under vask og bruk, og holder seg pent lengre. Høie kombinerer kvalitet, god design og innovativ holdning. Alle produkter er Oeko-Tex sertifisert, som garanterer at de ikke inneholder helseskadelige stoffer. Materiale: 100 % ekstra fin bomull Mål: 140x200/50x70 cm. En god dag starter først og fremst med en god natts søvn! Bli med nå og prøv å nyte våren med deilig sengetøy og mer lesing og hjemmekos!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.