Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Iben servise 25 deler GRATIS*
(verdi inntil 2499,- )

Iben servise 25 deler - Cuisine

Få et eksklusivt servise i stengods til 6 personer. Serviset har hele 25 deler, og består av 6 middagstallerkener, 6 frokosttallerkener, 6 krus, 6 boller og en stor salatbolle. Med andre ord – alt du trenger til dagens ulike måltid. Den unike glasuren gir serviset dekorative sjatteringer av beige og lyseblått, som gir et håndlaget og eksklusivt preg. Dette betyr at ingen deler er helt like! En perfekt gave til deg selv eller andre! Tåler mikroovn og kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskin. Inneholder: 6x middagstallerkener: diameter 26,5 cm, 6x frokosttallerkener: diameter 21,5 cm, 6x krus: diameter 10 cm, høyde 10 cm, 6x små boller: diameter 18 cm, høyde 6,5 cm og 1x salatbolle: diameter 22,5 cm, høyde 7,5 cm


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.