Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Helsinki sengesett - 2 stk grønn 140x220/50x70 cm + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1907,- )

Vil du heller ha sengesett i 200 cm lengde?

Helsinki sengesett - 2 stk grønn 140x220/50x70 cm - Høie

Få to sett Høie Helsinki i vakker grønnfarge, det perfekte sengesettet for alle som elsker hverdagsluksus! Dobbyvevd sateng fra Høie er blank, myk, lekker å se på og svært slitesterk. Faktisk blir den bare bedre etter hvert som den brukes og vaskes. Dobbelvevingen gir et unikt lysspill med glatte og matte felter, og skaper et subtilt mønster. Bunnåpning med glidelås i dynetrekk. Sengetøyet er behandlet med EasyCare, som gjør at det krølles mindre under vask og bruk, og slik holder seg pent lengre. I mer enn 160 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverommet. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og innovativ holdning gjør at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – fordi en god dag starter først og fremst med en god natts søvn! Alle produkter fra Høie er Oeko-Tex sertifisert, som garanterer at de ikke inneholder helseskadelige stoffer. Materiale: 100 % bomullssateng. Mål: 140x220/50x70 cm. Lesing og god søvn forbedrer livet, bli med NÅ!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.