Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få 2 stk Høie Johanna sengesett 140x200/50x70 aqua + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1337,- )

Vil du heller ha 220 cm sengesett?

2 stk Høie Johanna sengesett 140x200/50x70 aqua - Høie of Scandinavia

Kom i godt humør! Få GRATIS 2 stk Høie sengesett i tidsriktig blomstermønster i den perfekte fargenyansen. Det koselige blomstermønsteret gir assosiasjoner til fri og lysere netter. Den ekstra fine bomullen gjør produktene myke og slitesterke, og utstråler en naturlig eleganse. Steinvask mykner fibrene i bomullen og gjør sengetøyet like mykt som på hotell! Bunnåpning på putevar og skjulte knapper i dynetrekk. Materiale: 100 % steinvasket, ekstra fin bomull Mål: 140x200/50x70 cm. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og innovativ holdning gjør at Høie fortsatt etter 160 år er den mest anerkjente norske merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Alle produkter fra Høie er Oeko-Tex sertifisert, som garanterer at de ikke inneholder helseskadelige stoffer. En god dag starter først og fremst med en god natts søvn! Kom i stemning med mer sengekos og lesing. En bokelsker går aldri til sengs alene!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.