Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Bålpanne sort H 28 cm, dia 60 cm + 1 bok GRATIS*
(verdi inntil 1498,- )

Bålpanne sort H 28 cm, dia 60 cm - A Simple Mess

Rund bålpanne med håndtak – det perfekte samlingspunktet hjemme eller i naturen. Her kan det grilles pølser i påsken, fersk fisk på stranden eller dine egne favoritter året rundt. De praktiske håndtakene gjør at den enkelt kan flyttes på. Materiale: stål. Mål: diameter 60 cm, høyde 28 cm. Vi har tatt inn et lite antall av denne eksklusive bålpannen fra A SIMPLE MESS, så her er det førstemann til mølla! Bli i godt humør, nyt våren med mer hygge og lesing, bli med NÅ!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.