Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få 4 stk krus bokelsker + 1 bok GRATIS*

4 stk krus bokelsker -

Finnes det noe bedre enn å lese? Disse koppene vil forsterke gleden og minne deg og andre på hvor viktig lesing er for deg. Perfekte kopper både hjemme og på jobben, eller på hjemmekontoret. Et krus er også en nydelig gave gave, om du har hjerte til å gi et bort. Hver kopp er pakket i en fin eske, passer hvis du vil gi en venn en oppmuntring. Volum: 3 dl. Mål: høyde 9 cm, dia 10 cm. Materiale: porselen.

Bokklubben har skapt lesere i 60 år. Nyt livet med mer lesing, du får innsikt og utsikt hjemmefra, bli med NÅ!


I Den norske Bokklubben lover vi deg:

  • De virkelig store leseopplevelsene, bøker som beveger deg og kanskje forandrer deg for alltid!
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi nesten 60 års erfaring med å velge ut de virkelig gode fortellingene blant nye og gamle klassikere. Våre dyktige redaktører og litterære konsulenter leser tusenvis av bøker hvert år og vet hvilke kvaliteter de skal se etter.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dagers angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer, men må selv dekke returfrakt. Om du ønsker å avslutte medlemskapet før det har gått et år må du betale for velkomstpakken.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet ca hver fjortende dag, dvs tjue til tjueåtte ganger per år. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, på sms eller Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og alltid til lav pris.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.