Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratilbud RegRegistrering BetBetaling Kvitt.. Kvittering

Få 2 stk Mummi emaljekrus + 1 bok GRATIS*

2 stk Mummi emaljekrus -


I Bokklubben Barn lover vi deg:

Det blir lett å finne bøkene barna dine vil sette pris på og lese igjen og igjen.

  • Vi har full oversikt over alle bøkene som gis ut, og de aller beste velger vi ut til ditt barn!
  • Fri frakt og maks rabatt på alle hovedbøker. Ønsker du den ikke kan den enkelt avbestilles.
  • Det er INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt. Om du ønsker å avslutte medlemskapet før det er gått et år, må du betale for velkomstpakken du får når du melder deg inn.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke, tjue til tjueåtte ganger i året. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, telefon eller Bokklubben-appen.
  • 5 % bonus på alle kjøp – bortsett fra bøker i fastpris.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får smarte tips til gave- og barneartikler, alt til lave priser.
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.