Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Stratford hylle eik for kun kr 99,-

Stratford hylle eik - Hyllemakeriet

Vakker og dekorativ bokhylle i eksklusiv utførelse: oljet eik.  Sett ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet, soverommet eller badet. Hyllen er praktisk, fleksibel og enkel å flytte - og tar liten plass. Sett frem bøkene du har lyst til å lese, eller annet som gjør deg inspirert og motivert til å få det beste ut av denne tiden!  Mål: Bredde 44 cm, dybde 35 cm, høyde 180 cm. Leveres flatpakket, men er enkel å montere. Få innsikt og utsikt hjemmefra; Lesing er moro og bra for deg, bli med NÅ! 


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.