Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Hafjell bålpanne med håndtak diameter 53 cm + 1 bok GRATIS*

Hafjell bålpanne med håndtak diameter 53 cm - Leve Interiør

Få bålpanne med praktiske håndtak - øk gleden ved å være ute uansett sesong! Enten du skal nyte tiden ute alene med en bok,  eller invitere familie og venner til utendørstreff, vil en slik bålpanne garantert bidra til herlig stemning. Skap hyttefølelsen hjemme i hagen, eller ta med deg bålpannen ut i naturen! Her kan du for eksempel grille pølser, pinnebrød og marshmallows til kakaoen. Materiale: Stål, 1,2 mm. Mål: diameter 53 cm, høyde 28 cm, vekt 2,8 kg.  Få lys, varme og glede - og nyt livet ute! Bli med NÅ!


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.