Bli med Velg 1 gratis bok Velg .. Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering BetBetaling Kvitt.. Kvittering

Få Oslo benk olivengrønn + 1 bok GRATIS*

Vil du heller ha benk i annen farge? Honningfarget Kittfarget Bonderød

Oslo benk olivengrønn - Leve Interiør

Nyt livet på denne herlige benken som er som skapt for en lesepause i solen! Passer perfekt ved inngangen, eller i hagen, på badet, på brygga - egentlig hvor som helst! Gjennomtenkt på valg av høyde og størrelse. Mål: bredde 118 x dybde 39 x høyde 40 cm. Materiale: pulverlakkert stål. Farge: Olivengrønn. En designbenk til å bli i godt humør av, og som du kommer til å glede deg over år etter år. 


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.