Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Stratford hylle eik GRATIS*
(verdi inntil 2499,- )

Stratford hylle eik - Hyllemakeriet

Vakker og dekorativ bokhylle i eksklusiv utførelse av oljet eik. Den er praktisk, fleksibel og enkel å flytte - og tar liten plass. Sett ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet, soverommet eller badet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre reolen enda mer personlig ved å dekorere med bilder og bøkene du som har betydd noe for deg eller som du gleder deg til å lese. Mål: Bredde 44 cm, dybde 35 cm, høyde 180 cm. Lesing er moro og bra for deg, bli med NÅ!


I Bokklubben Krim og Spenning lover vi deg:

  • De beste nye krim- og spenningsbøkene på norsk akkurat nå.
  • Å gjøre det enkelt å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer alt som utgis av krim- og spenningsbøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig spennende bøkene.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg (hovedbok) her på nettet eller i medlemsbladet hver fjortende dag, ca tjuefem ganger per år. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, på sms eller i Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dagers angrerett på både medlemskapet,velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv betale returfrakt. Hvis du ønsker å avslutte medlemskapet før det har gått et år må du betale for velkomstpakken.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • Du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.