Bli med RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Velkomstpakke Detektivbyrå nr. 2 GRATIS*
(verdi inntil 582,- )

Velkomstpakke Detektivbyrå nr. 2 -

Detektivbyrå nr 2 har sin helt egne detektivkoffert med plass til alt du trenger i ditt eget Detektivbyrå.


Det lønner seg å være medlem i Krimserien Detektivbyrå nr. 2! Dette lover vi deg:

Gratis velkomstpakke med to bøker. I tillegg får du solid detektivkoffert med plass til alt utstyret du får i bokpakkene og id-skilt med halssnor. Verdi kr 584,-

Deretter serie-pakker til knallpris, fraktfritt rett hjem, annenhver måned. Du får hjelp til å motivere barnet til å lære å lese bedre, og barnet vil få mange spennende stunder fulle av lek og læring.

Du kan melde deg ut når du vil, men må ha kjøpt en ordinær pakke i tillegg til velkomstpakken. Hvis ikke må du betale for velkomstpakken. Hver pakke har et tema utvalgt av Jørn Lier Horst, pakken inneholder:
  • To bøker fra serien.
  • Detektivutstyr som kan samles i kofferten du fikk i velkomstpakken.
  • Et hefte med krimgåter, råd og tips fra forfatter.
  • Presentasjon av neste pakke.
  • Du betaler kr 299 for pakken, og det er GRATIS frakt.
  • Som medlem i serieklubben får du gode tilbud på bøker, kulturopplevelser og et stort utvalg produkter e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.

Morsomme konkurranser med flotte premier.
Du må være over 18 år og vi forbeholder oss retten til å godkjenne medlemskapet.
* Du betaler frakt Kr 79,- for velkomstpakken din.