Bli med Velg eks.. Velg ekstratibud RegRegistrering Kvitt.. Kvittering

Få Kveldssol hengekøye enkel rød med kroker og slynger for kun kr 599,-
(verdi inntil 2190,- )

Kveldssol hengekøye enkel rød med kroker og slynger - Logn

Få Logn hengekøye enkel, verdi kr 2190,- en kvalitetshengehøye med litt mer mening. En sommer i Norden kan være det beste som finnes - blomstrende enger, hvite strender, lune kvelder med lang kveldssol , men også med skiftende vær. Hengekøyene er vevd med en spesiell trippelvev av akrylgarn som gjør dem lette og slitesterke. De kan henge ute i all slags vær og tørker raskt. Hver hengekøye fra Logn er helt unik. De er vevd med erfaring og høy kvalitet, samtidig som det bidrar til en bærekraftig produksjon. Logn er norrønt for «stillhet» og designeren har ønsket om å skape kvalitet og samtidig bidra til bærekraftig produksjon og ro med god samvittighet. De samarbeider med uavhengige vevere nord i Thailand som bidrar til at veverne får direkte betalt for sitt arbeid med en god lønn der hvor det ikke er mange muligheter for levedyktig næring. Dette er vevere med en lang håndverkstradisjon, som tilhører et folkeslag som opprinnelig levde som nomader, men mistet sitt inntektsgrunnlag da det ikke lenger var mulig.


Bli med i Bokklubben Nye Bøker NÅ, vi lover deg:

  • Fantastisk velkomsttilbud.
  • At du oppdager og leser de beste bøkene i vår tid, bøkene folk snakker om.
  • Å gjøre det enkelt for deg å velge riktig bok: I Bokklubben har vi dyktige redaktører og litterære konsulenter som leser og vurderer hundrevis av bøker hver måned for at du skal få bruke tiden din på de virkelig gode bøkene.
  • INGEN KJØPEPLIKT, men du må stå som medlem i et år. Du har fjorten dager angrerett på både medlemskapet, velkomstpakken og andre varer du mottar, men må selv dekke returfrakt.
  • Du får fyldig informasjon om periodens utvalgte bok til deg her på nettet eller i medlemsbladet omtrent hver andre uke. Ønsker du den ikke, kan den enkelt avbestilles på www.bokklubben.no, via sms, ordretelefonen, Bokklubben-appen. Du får den FRAKTFRITT og med MAKS RABATT.
  • 5 % bonus på alle kjøp - bortsett fra bøker i fastpris – rabatter på kulturtilbud og mange andre medlemsfordeler.
  • At du får informasjon om medlemskapet og andre viktige tilbud på e-post. Ved å melde deg inn samtykker du til at tilbud og anbefalinger kan tilpasses deg. Ved gjenbruk av informasjonen du gir gjennom medlemskapet i kombinasjon med opplysninger om bruken av sidene og evt kjøp og opplysninger om kundeforholdet får du mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, i e-post og sms. Eksempler er anbefaling av enkeltbøker, anbefaling av forfatterskap og nyheter og tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.
  • Du får lest mer - lesing beriker livet!
* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.