Radio POP retro DAB+ / FM Krem

POP retro er en lekker digitalradio med DAB+ og FM. Utseendet er retro-inspirert og oser klassisk eleganse. Innsiden er full av moderne funksjonalitet og gir alle lyttemulighetene man må ha i dag. POPretro drives på 220v, men også på 4xAA-batterier. Radioen har klokkeradiofunksjon, hodetelefonutgang og et praktisk håndtak. Les mer
Vår pris: 899,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 45 bonuskroner!

Mer om produktet

Utseendet er retro-inspirert og oser klassisk eleganse. Innsiden er full av moderne funksjonalitet og gir alle lyttemulighetene man må ha i dag.

POPretro er en ideell portabel partner, det lekre håndtaket gjør det enkelt å flytte radioen rundt. Du kan høre DAB+ og FM, og du holder orden på favorittkanalene med 18 presets (hurtigvalg), i tillegg til to plasser til dine absolutte favorittkanaler.

POPretro drives på 220v, men også på 4xAA-batterier. Radioen har hodetelefonutgang og et praktisk håndtak.

Tekniske spesifikasjoner:

  • DAB + og FM
  • Klokkeradiofunksjon med alarm og slumre
  • 18 forvalg (9 DAB+ og 9 FM)
  • To plasser til dine absolutte favorittkanaler
  • Hodetelefonutgang og et praktisk håndtak
  • Drives på 220v og 4xAA-batterier (følger ikke med)

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader. Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Fakta