Min side Kundeservice Bli medlem

Kunstarbeid

intervjuer

Hvordan blir kunst til? Ingvill Henmo og Ika Kaminka har intervjuet et utvalg av våre fremste samtidskunstnere om arbeidet og livet som kunstner.
Vi får innblikk i hvordan en vanlig dag på jobben forløper, og hva som kjennetegner fremgangsmåten med ulike materialer og innenfor forskjellige sjangrer. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Hvordan blir kunst til? Ingvill Henmo og Ika Kaminka har intervjuet et utvalg av våre fremste samtidskunstnere om arbeidet og livet som kunstner.
Vi får innblikk i hvordan en vanlig dag på jobben forløper, og hva som kjennetegner fremgangsmåten med ulike materialer og innenfor forskjellige sjangrer. Eksemplene spenner fra maleri til performance og konseptkunst. Hvordan vet man om en idé er god? Hva gjør man når man står fast?
Kunstnerne forteller om hva kunsten er for dem, hvilken tilfredsstillelse det gir å skape noe nytt, og hva man må forsake for å kunne gjøre det. Utenfra kan kunstarbeid se ut til å handle om frihet, mot og risikovilje. Sett innenfra handler det også om en form for nødvendighet.

INGVILL HENMO er utdannet billedkunstner og litteraturviter. Hun var redaktør i Billedkunst i perioden 2001 til 2012, og var i flere år kunstkritiker i Klassekampen og Morgenbladet. Henmo er nå frilansskribent.
IKA KAMINKA er utdannet kunsthistoriker. Hun er tidligere kunstkritiker og jobber i dag som oversetter av japansk litteratur og engelske kunsttekster. Kaminka er for tiden leder av Norsk Oversetterforening.
Vanessa Baird Book & Hedén Hanne Borchgrevink Matias Faldbakken Per Formo Jan Groth Else Marie Hagen Marianne Heier Annette Kierulf Caroline Kierulf Kurt Johannessen Beate Petersen Leonard Rickhard Kari Steihaug Snorre Ytterstad

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
234
ISBN
9788245022698
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Kunstarbeid
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunstarbeid:

Sonja

Alf van der Hagen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen
3 for 2

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
 

Torsk

Frank A. Jenssen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Mercy

Jussi Adler-Olsen
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv