Min side Kundeservice Bli medlem

På gyngende grunn

samtaler med Odd Børretzen

Odd Børretzen har med alle sine bøker, plater og kåserier gledet mange lesere og lyttere. Med sitt skråblikk på Norge og nordmenn har han oppnådd en spesiell posisjon. I denne boken ser han seg tilbake og gjør seg noen tanker om havet, døden og kjærligheten. Les mer

279,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Odd Børretzen har med alle sine bøker, plater og kåserier gledet mange lesere og lyttere. Med sitt skråblikk på Norge og nordmenn har han oppnådd en spesiell posisjon. I denne boken ser han seg tilbake og gjør seg noen tanker om havet, døden og kjærligheten. I samtale med Niels Christian Geelmuyden berøres temaer som samliv og flukt, sjenanse, oppvekst, skjeggvekst, beruselse, feighet, melankoli, seksualitet og gleden forbundet med å seile sin egen sjø.

På gyngende grunn er blitt en uforutsigbar og morsom bok, spekket av springende refleksjoner omkring hva det vil si å være menneske.

- Jeg har naturligvis aldri vært så snill som jeg selv tror. Ofte opptrer jeg feigt, og så tror jeg at det er snillhet. Mange mennesker har det slik. De tror de er snille når de er unnvikende. Som påpekt i sangen "Snill", skulle jeg gjerne vært sjoflere overfor en del moralister og maktpersoner ... Det hender jeg blir såpass forarget at jeg får lyst til å ta igjen. ... I det hele tatt er det ofte velsignet behagelig å være skrivende. Man er i en gunstig situasjon hvis man kan uttrykke seg, og samtidig har et marked som er villig til å bruke uttrykkene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202311339
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
På gyngende grunn

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På gyngende grunn:

BokPod

Hallgeir Opedal
Nedlastbar lydbok 
379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv