Min side Kundeservice Bli medlem

Islams forfalne hus

om krisen i den islamske verden

Verdens muslimske land preges stadig mer av krig, terror, ufrihet og fattigdom. Samtidig skaper masseinnvandringen av muslimer til Vesten konflikter. Det går en linje mellom de to fenomenene, fastslår Ruud Koopmans: I begge tilfeller skyldes problemene islam, og da særlig fundamentalistisk islam, som har økt kraftig de siste tiårene. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Verdens muslimske land preges stadig mer av krig, terror, ufrihet og fattigdom. Samtidig skaper masseinnvandringen av muslimer til Vesten konflikter. Det går en linje mellom de to fenomenene, fastslår Ruud Koopmans: I begge tilfeller skyldes problemene islam, og da særlig fundamentalistisk islam, som har økt kraftig de siste tiårene.

I «Islams forfalne hus» presenterer den høyt respekterte nederlandske sosiologen, som er professor ved Humboldt-universitetet i Berlin, omfattende dokumentasjon, og konklusjonen er krystallklar: Grunnen til volden, ufriheten og stagnasjonen i islamske samfunn og miljøer er islam selv.

For vestlige land med store muslimske innvandrerbefolkninger er islams kilde til problemene en livsviktig innsikt, som også er ubehagelig - og potensielt farlig: Under den rådende flerkulturelle ideologien er det en uskreven regel at man ikke provoserer islam ved å nevne dens mørke sider.

Men Koopmans klarer ikke å stille seg likegyldig til alle menneskene som undertrykkes i islam. Forfatteren tror ikke at situasjonen er uten håp, men mener at et oppgjør med fundamentalismen er presserende nødvendig.

Detaljer

Forlag
Document forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
229
ISBN
9788275192392
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Het vervallen huis van de islam
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Islams forfalne hus:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grensen

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv