Meny

Duftlys magisk skog

Lexington

Få julestemningen opp til maks med et velduftende lys. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Vår pris: 695,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 35 bonuskroner!

Mer om produktet

Mens vi venter på de kjente og kjære duftene fra granbar, ribbe og pepperkaker, er det helt innafor å skru opp stemningen med et velduftende og stemningsskapende duftlys. Lysene kommer i to ulike varianter, hvor det røde dufter deilig og varmt av eple og kanel, mens det gullfargede har rene noter av skog og trær.

Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Den perfekte måten å skape det koselige uttrykket på, er ved å fylle sofaen med festlige putetrekk i julens farger. Ruter, på sengetøy, kjøkkenhåndklær og duker, tilfører enda mer lunhet og kos til hjemmet. Årets julekolleksjon holder seg innenfor den tradisjonelle fargepaletten, med rødt, grønt, hvitt og gull.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % soyavoks

Fakta