Meny

Kjøkkenhåndkle Holiday frotté hvit/rød 50x70

Lexington

En gammel favoritt er tilbake! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
195,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 195,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Mer om produktet

Lexingtons kjøkkenhåndklær i frotté er manges favoritt, og gjør nå et comeback i rutete juledrakt! Håndkledet er kjent for sin gode absorberingsevne og sine lekre fargekombinasjoner. Den broderte logoen er en selvfølge, og gir en ekstra luksuriøs følelse.

Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Den perfekte måten å skape det koselige uttrykket på, er ved å fylle sofaen med festlige putetrekk i julens farger. Ruter, på sengetøy, kjøkkenhåndklær og duker, tilfører enda mer lunhet og kos til hjemmet. Årets julekolleksjon holder seg innenfor den tradisjonelle fargepaletten, med rødt, grønt, hvitt og gull.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x70 cm 

Fakta