Winter Stories lysestake ekorn med englespill

Finnes i disse variantene:

729,-
Utsolgt

Nostalgi og tidsriktighet møtes i denne elegante lysestaken. Det søte ekornet i porselen holder englespillet som danser så fint over et tent telys. Dekorativt og stemningsfullt på 1, 2, 3!

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Produktene er laget for å komplementere ditt eksisterende interiør og gjøre det enkelt for deg å uttrykke din personlige stil. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest. «Less is a bore».

Winter Stories-lysestakene fra Dottir er håndlaget i nydelig porselen og framstår som stilsikre og pene pyntegjenstander i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker.

Mål: høyde 13, diameter 18 cm

NB: for å få englespillet til å fungere som på filmen, må luften under vingene varmes opp. Derfor er det viktig at lysestaken ikke står i nærheten av trekk, eller et sted man ofte går forbi, da dette vil gjøre at luften byttes ut. For å få englespillet til å gå fortere rundt kan du også prøve å forsiktig bøye englevingene så de ikke er fullt så vannrette. 

Nr: 8150273

Medlemmers vurdering

A
Ann-Mari – 07.02.2023

– Veldig fornøyd!

A
Anne Bentserud Pedersen – 04.02.2023

– Veldig søte - akkurat som jeg forventet.

A
Ann-Mari – 06.01.2023

– Veldig fornøyd!

I
Ingrid – 13.12.2022

– Like fin i virkeligheten som på bildet.

T
Thea Irene Brox Rasmussen – 23.10.2020

– Kjøpte den i fjor og bruker den året rundt når ekstra kos er ventet. Den lille sirkelbevegelsen og lyset, gir en uventet avslappet stemning - har gjester sagt. Er veldig fornøyd med denne.

R
Randi – 13.11.2019

– Veldig søt, men jeg trodde at englespill skulle spille, det gjør den ikke, og det var litt skuffende.

T
Thea Irene Brox Rasmussen – 12.11.2019

– Veldig søt og dekorativ, men får den ikke til å "spille", dvs. gå rundt ved hjelp av varmen fra lyset. Kanskje den ikke er laget slik?

Flere produkter fra Dottir:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv