Meny
Winter Stories lysestake tre - Dottir
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Winter Stories lysestake tre

Dottir

Stilren, håndlaget lysestake i porselen. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
499,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 499,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Den populære Winter Stories-kolleksjonen utvides stadig, og nytt av året er dette stilige, grønne treet med en glitrende gullkongle. Treet er hakket strammere i uttrykket enn de tidligere variantene med ulike dyr, og passer derfor ekstra godt hjemme hos deg som foretrekker et moderne og stilrent preg på juledekorasjonene.

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Produktene er laget for å komplementere ditt eksisterende interiør og gjøre det enkelt for deg å uttrykke din personlige stil. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest. «Less is a bore».

Winter Stories-lysestakene fra Dottir er håndlaget i nydelig porselen og framstår som stilsikre og pene pyntegjenstander i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker.

Mål: høyde 12, diameter 12,3 cm. Diameter lys: 2,2 cm

FAKTA
Tre
Nr: 8150281
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger