Min side Kundeservice Bli medlem

Personvern

publisering og behandling av personopplysninger

Boken gir en oversikt over de viktigste reglene som begrenser hva man kan publisere om andre personer, og den nye lovgivningen om behandling av personopplysninger som skyldes EUs personvernforordning kalt GDPR. Les mer

579,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken gir en oversikt over de viktigste reglene som begrenser hva man kan publisere om andre personer, og den nye lovgivningen om behandling av personopplysninger som skyldes EUs personvernforordning kalt GDPR.
Den teknologiske utviklingen har gjort det nødvendig at EU og Norge i 2018 tilpasser sin lovgivning til den virkeligheten vi befinner oss i.2018 er vekkelsesåret hvor alle har oppdaget at våre personopplysninger kan brukes og selges som en handelsvare med stor verdi.  Dette er årets viktigste jussbok - den forklarer hvordan de nye lovreglene vil endre vår digitale hverdag og hvor grensene går for publisering og behandling av personopplysninger. Personvern er skrevet med tanke på deg som publiserer på sosiale medier eller er opptatt av dine rettigheter til eget personbilde og andre personopplysninger. Denne boken passer også for næringsdrivende og offentlig virksomhet som får nye krav å forholde seg til i 2018. I tillegg er boken egnet for jurister som arbeider med personvern.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
370
ISBN
9788205482678
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Personvern
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Personvern:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv