Den søte diabetesboka
Gunn-Karin Sakariassen ; Hege Hasler Barhaughøgda ; Tove K. Breistein (Fotograf)
Den søte diabetesboka er fylt av de lekreste godsaker: småretter, kaker, boller, desserter, godterier, konfekt og drikker.
Boka inneholder en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Les mer
- Vår pris
- 349,-
- Spar
- 50,-
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris:
349,-
Spar:
50,-Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Den søte diabetesboka er fylt av de lekreste godsaker: småretter, kaker, boller, desserter, godterier, konfekt og drikker.
Boka inneholder en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og
påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Boka er en revidert og oppdatert utgave av Søtt og sukkerfritt, som utkom
første gang i 2020.
Alle oppskriftene er:
- blodsukkervennlige
- mage- og tarmvennlige
- glutenfri
Her er noe av alt det deilige du kan lage: kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, julesmoothie og kaffe med krydder. Bedre enn dette blir det ikke!
Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og driver Vektklinikken i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen ernæringsterapeut med videreutdanning i funksjonell medisin.
Begge jobber som kostrådgivere, forfattere og kursholdere. De har også skrevet Diabetesboka og Den praktiske diabetesboka, som til sammen har et opplag på over 22 000 eksemplarer.
Alle oppskriftene er:
- blodsukkervennlige
- mage- og tarmvennlige
- glutenfri
Her er noe av alt det deilige du kan lage: kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, julesmoothie og kaffe med krydder. Bedre enn dette blir det ikke!
Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og driver Vektklinikken i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen ernæringsterapeut med videreutdanning i funksjonell medisin.
Begge jobber som kostrådgivere, forfattere og kursholdere. De har også skrevet Diabetesboka og Den praktiske diabetesboka, som til sammen har et opplag på over 22 000 eksemplarer.
- FAKTA
-
Utgitt:
2022
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 166
ISBN: 9788202752552
Utgave: 2. utg.
Format: 25 x 18 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger