Jul med Frida

klassiske julekaker på nye måter

Når hjemmet fylles med lukten av bakst, da kommer julestemningen. Goro, pepperkaker, sirupsnipper og fattigmann: Julekaker lyser opp førjulstiden.

Frida Anker Kulmus gir i denne vakre boken oppskrifter på de klassiske julekakene - med en liten vri. Les mer

249,-

399,- Spar: 150,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - faktabøker fra 79,- Velg flere her

Når hjemmet fylles med lukten av bakst, da kommer julestemningen. Goro, pepperkaker, sirupsnipper og fattigmann: Julekaker lyser opp førjulstiden.

Frida Anker Kulmus gir i denne vakre boken oppskrifter på de klassiske julekakene - med en liten vri. Med gode ingredienser og gjennomtestede oppskrifter får du servert sirupsnipper dyppet i hvit sjokolade, og serinakaker som blir ekstra gode som cookies.

Lær å lage nyekaker som viderefører julens smaker. Hva med muffins med pepperkakesmak, eller en ostekake som smaker kokosmakron?

Boken inneholder også et kapittel med juledrikker til store og små, og samleoppskrifter med en deig som gir både tre og fem slag bakst. Denne julen blir det andre boller!

«Bildene er ekstra fristende og så lukter det så godt av boka! Anker Kulmus fremstiller det hele slik at til og med jeg tror at mye av dette skulle være mulig å trylle frem på en god dag. Uansett så er det mye å glede seg over her og rekker du det ikke i år, så kommer denne boka ikke til å gå ut på dato på lang, lang tid.» Tor Hammerø, Nettavisen (Terningkast 5)

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
178
ISBN
9788203394256
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Jul med Frida
Format
25 x 20 cm
Nr
8208123

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul med Frida:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv